CASTING & TRANSPORT​

Maak uw creatieve uiting extra bijzonder door er een (goed getraind) dier aan toe te voegen. 

Regalo tijdens de fotoshoot van fashionmerk ??

Casting

Dieren maken altijd een impact. Dat is zo in het dagelijkse leven, maar zeker ook in film, theater, commercials en advertenties.

Dieren casting is een sterk onderdeel van Comalo / Berdia. We kunnen uw commerciële boodschap versterken met een grote verscheidenheid aan getrainde dieren zoals paarden, pony’s, uilen, roofvogels, kamelen, ezels, alpaca’s, boerderijdieren, slangen en andere reptielen.

Video's

Hierbij een greep uit de verschillende programma’s, commercials en videoclips, waar onze dieren een mooie rol mochten vertolken.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Transport

Vervoer van dieren moet op een goede manier gebeuren. Dieren moeten zich zo veel mogelijk op hun gemak voelen en natuurlijk is het belangrijk dat de juiste vervoersmiddelen worden gebruikt.

Comalo / Berdia kan daarbij helpen. Voor de meeste dieren hebben wij de juiste oplossing voor transport in huis. Ook voor een bakwagen of oplegger bent u bij ons aan het juiste adres

Prijzen

Alles wat wij doen is op maat gemaakt voor onze opdrachtgevers. Laat ons via het onderstaande contactformulier weten hoe wij u kunnen helpen en wij sturen u snel een prijsvoorstel toe.

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Aarzel niet en neem contact met ons op via het onderstaande formulier of bel 0165-330185.
Comalo X Berdia gebruikt cookies op deze website. Je leest er meer over in onze cookieverklaring.
SLUITEN